UA-145057765-1 Samtalsbehov efter semestern? – EXISTENSIS

Samtalsbehov efter semestern?

Har semestern väckt tankar om vart du är i livet och vad du längtar efter? Har samma skav dykt upp i relationerna med din partner, familj eller vänner och du har fått nog den här gången? Från 26 juli är jag åter tillbaka och erbjuder existentiell vägledning och skuggterapi via Zoom eller i mitt samtalsrum i Uppsala.

Bokning sker via susanna@existensis.se eller 0708-330 124. Lämna förslag på några olika datum och tider som du kan.

EXISTENTIELL VÄGLEDNING

Existentiell vägledning är en samtalsform som passar dig tappat riktningen i livet och som tycker att du kört fast och inte riktigt begriper varför. Eller så vet du vad som hänt och du känner ett behov av att sortera i händelsen för att komma på fötter igen. Samtalet vilar på den existentiella filosofins och psykologins idéer om människan och hennes livsvillkor, och söker främst en väg framåt från där du är i ditt liv just nu. Läs mer om existentiell vägledning här >>.

SKUGGTERAPI

I skuggterapi söker vi efter omedvetna tankar och beteendemönster som saboterar för dig själv, som grundlades i barndomen, och som hindrar dig från att uppleva det du längtar efter mest av allt nu som vuxen. Utgångspunkten är Carl Jungs teori om personligheten och de komplex och övertygelser som skapar en skuggsida och en persona som skymmer sikten för den vi egentligen är. Samtalet utgår från något som känns problematiskt i ditt liv just nu. Läs mer om skuggterapi här >>.

SAMTALSRUM ELLER ZOOM

Samtalen kan antingen äga rum i mitt samtalsrum i Uppsala eller via Zoom. Från 1 juli gör jag ett uppehåll i de enskilda samtalen, men är tillbaka från 26 juli. Måndagar och fredagar kl. 8-17 är bokningsbara i rummet och online. Om samtalet ska äga rum via Zoom kan även onsdag efter 16. fungera.

Lämna ett svar