UA-145057765-1 DÖDEN DÖDEN – existentiellt häng online – EXISTENSIS

DÖDEN DÖDEN – existentiellt häng online

År 2020 var tufft och 2021 ser än så länge ut att bli likadant. Men gör dig en kopp te eller häll upp ett glas vin och träffa andra för att prata om frågor vi alla brottas med. Sista söndagen i månaden fram till 30 maj blir det existentiellt samtal online. För att du behöver det eller bara för att du tycker det låter kul.

Totalt blir det fem tillfällen över Zoom sista söndagen i månaden, kl. 18-19.30. Pris 179 kr/gång. Anmäler du dig senast sju dagar innan, denna gång 24 januari, kostar det 119 kr. Betalning sker direkt i evenemanget som finns anslaget på min Facebook-sida. Länk till Zoom blir synlig där i evenemanget efter anmälan. Max 15 personer och minst 5 för att det ska bli av. (vid färre än fem återbetalas pengarna).

Första gång är temat KONFLIKT. Framöver blir det DÖDEN, KÄRLEK, LÖGNER och IDIOTER.

Samtalsmodellen för DÖDEN DÖDEN vilar löst den som används vid s k Death Cafés som är vanliga i Storbritannien. Inga förkunskaper krävs, du behöver bara ha en nyfiken inställning till livet. 

Om du inte har Facebook kan du också anmäla dig direkt till susanna@existensis.se och betala via Swish som du får i ett bekräftelsemejlet. När du betalat får du Zoomlänken. 

Du bör ha laddat ner programmet Zoom i förväg från www.zoom.us. Själva samtalet börjar kl. 18, men vill du ha info om verktygen i Zoom och testa tekniken är mötet öppet från 17.45.

Lämna ett svar