UA-145057765-1 VÅGA! – EXISTENSIS

VÅGA!

Är du rädd för att prata inför folk? Eller har du svårt att vara dig själv tillsammans med andra? Genom att möta din rädsla kan du hitta vägen ut. VÅGA använder dans för att hitta tryggheten i att vara DU.

VÅGA är ett sätt att genom kroppen och fri dans hitta modet att vara DU i de situationer då du brukar tappa bort dig själv. Passar perfekt om du är obekväm med att dansa fritt. I VÅGA låter vi den rädslan bli nyckeln som öppnar dörren till friheten att kunna slappna av och bli trygg i dig själv.


NÄR: 20 juni, kl. 10-15
VAR: Ateljén vid Verkstan, Alsikegatan 6, Uppsala
ANMÄLAN: Senast 17 juni till susanna@existensis.se
PRIS: 1500kr*, betalas via Swish 123 403 3007, plats reserverad vid betalning. 
MAX & MIN: Max 8 i lokalen. Lägst 5 för att kursen ska bli av.

* Om kursen ställs in p g a att jag är sjuk eller det är för få deltagare betalas pengarna tillbaka till det bankkonto som du uppger.

VÅGA är en dansmeditation med både lugn och snabb musik. Vi börjar med att dansa med ögonbindlar, men målet är att mot slutet av dagen kunna ta av dem och våga dansa fritt med andra. Danspassen blandas med samtal och övningar där vi pratar om de rädslor som begränsar oss.

Målet med dagen är att du ska ha satt ord på det som begränsar dig i livet och att du i dansen ska ha fått fatt i hur det känns när du är fri från begränsande tankar. Syftet med dansen är att hitta dina egna spontana rörelser, och att våga visa dem inför andra. Att tämja rädslan och känna friheten i ditt eget uttryck är en förberedelse för att våga göra det du egentligen är rädd för. Alla deltagare får en länk till en låtlista så att de kan fortsätta på egen hand hemma.

Dansmeditation ökar din självmedvetenhet på ett positivt sätt och den sätter dig i kontakt med kropp, intuition, känslor och kreativitet. Dansen kan vara meditativ och lugn men också bitvis svettig. Framför allt är dansmeditation befriande kul och beroendeframkallande när du vågar släppa loss.

Om du känner ett starkt absolut inte! inombords är det här troligtvis rätt för dig. Då finns rädslan på plats som är den här kursens viktigaste verktyg. För om rädslan är det som står i vägen för att du ska känna dig fri, ÄR rädslan vägen. Och kom ihåg att alla deltagare känner som du och är där för att de också känner sig rädda.

Du behöver ta med vattenflaska, bekväma kläder och handduk (kan bli svettigt), halkfria strumpor (om du inte vill dansa barfota), sovmask (om du inte vill låna), yogamatta eller vanlig matta att ligga på vid avslappningen, anteckningsbok, penna och lunch/fika.

VILL DU ATT EN SÅDAN HÄR KURS ORDNAS DÄR DU BOR? Som samarbetspartner blir ditt pris lägre. TA KONTAKT MED MIG susanna@existensis.se eller 0708-330124.

Lämna ett svar