UA-145057765-1 Du går inte sönder – EXISTENSIS

Du går inte sönder

Vem är inte rädd att få hjärtat krossat? Av kärlek, av sorg, eller skam. Och vem gör inte allt för att inte bli sårad? Men tänk om vi då missar vårt mål?

Man kan tro att det är bland det enklaste att känna känslor. Att det kommer automatiskt. Men de flesta av oss är fulla av strategier för att inte känna. Vi håller oss sysselsatta, bedövar oss själva med teve, arbete, intellektuella analyser, alkohol eller shopping. Rädslan för det stora bottenlösa, hjärtskärande är stor. Vi lägger stora mängder energi på att inte känna det vi känner. Men vi går inte sönder av våra känslor. Vi går sönder av all energi och ork vi lägger på att skydda oss från att känna.

Om vi vågar låta oss känna det vi känner, kommer vi att upptäcka att under vårt hårda skydd väntar den sköna lätta friheten och sinnesron som vi längtar efter så mycket.

Så låt skyddet gå sönder. Och släpp hjärtat fritt. Hjärtat håller. Det är inte delbart. Och det kan flöda över hur mycket som helst utan att sina.

Och för er, som precis som jag, behövt stegvisa instruktioner: följ bilden nedan.

<3

Ett svar på “Du går inte sönder“

  1. Här måste jag ju slänga in ett tips igen 🙂 Har du lyssnat på Markus Krunegårds Ta en dusch? Den ringar in allt så fint.

Lämna ett svar