UA-145057765-1 FLOW – Väck din kreativitet! – EXISTENSIS

FLOW – Väck din kreativitet!

Välkommen till en workshop designad för att öppna upp för mer flow och kreativitet i ditt liv. Upptäck hur du kan kliva ur vägen för dig själv så att din kreativa gnista kan flöda mer obehindrat. 

NYTT DATUM 27 MARS, KL. 13-17, MAMITA YOGASTUDIO, STOCKHOLM.

Flow beskrivs som ett tillstånd där man är helt absorberad av det man för tillfället gör och där man för en stund kliver ur den självmedvetenhet vi ofta har i vardagen. Flow är också ett annat namn för den ström som vi kallar kreativitet.

FLOW är en workshop designad för att ge dig glimtar av hur flow känns och ge dig nycklar att utforska på vilket sätt du försvårar för den kreativa gnistan. Förväntningar, föreställningar och fokus på hur något måste bli stryper ofta flödet. (gå till Facebookeventet >>)

NÄR: 27 mars, kl. 13-17
VAR: Mamita yogastudio, Vikingagatan 9, Stockholm
PRIS: Early bird t.o.m 28/2 700 kr, därefter ordinarie pris 900 kr.

I priset ingår 4 timmars workshop, fika/mellanmål. Du får också ett material med dig övningar du kan arbeta vidare med efter workshopen.

Anmälan görs till info@nourishyo.se. Sista anmälan 13 mars 2022. Anmälan är bindande, plats kan överlåtas. 

Workshopen varvar tekniker från yogan, såsom yin yoga och yoga nidra med dansmeditation*, utforskande meditation och journaling. närvaro i stunden och i kroppen, men också utrymme för reflektion.

Du vägleds att utforska vad som gör att du ibland står i vägen för dig själv och håller tillbaka din gnista och kreativitet.

Workshopen är ett samarbete mellan mig Susanna och Katja Lehto. Katja är utbildad yogalärare (RYT 500) och driver Nourishyo som erbjuder yoga, meditation, pranayama, embodied praktiker som Shake the Dust, matlagningskurser/events och coachning/personlig utveckling. Som socionom har Katja alltid jobbat med människor och utveckling.

Workshopen erbjuder en trygg plats att utforska konceptet flow, men framförallt ett utrymme att få närvara i dig själv. 

Läs mer om Katja www.nourishyo.se

* Dansmeditationen genomförs med ögonbindel. Du behöver inte kunna dansa eller ha erfarenhet av dans, målet är att hitta just din autentiska rörelse. Och om fri dans skrämmer dig är det förmodligen rätt övning för dig. 

Lämna ett svar