UA-145057765-1 Stipendium för 5 samtal – EXISTENSIS

Stipendium för 5 samtal

Känner du någon som inte har råd att betala för existentiell vägledning, men som skulle behöva samtal? Eller är du i den situationen själv? Nu går det att anmäla intresse att få fem samtal utan kostnad.

Det är möjligt att få fem kostnadsfria samtal om du av någon anledning har dålig ekonomi och inte kan betala som vanligt. Samtalen är på 60 min åt gången och ska användas upp under en period av max 3 månader. Möjligheten gäller för en person åt gången. Tanken är att jag ska ha en sådan klient löpande.

Samtalen kan ske online eller i mitt samtalsrum i Uppsala, måndagar eller fredagar. Läs mer om existentiell vägledning här>>.

(OBS! Om du har svår depression, ångestbesvär, svårt att sova på nätterna eller vet att ditt problem bottnar i ett trauma som är obehandlat, ska du vända dig till vården.)

Den som är intresserad skriver ett mejl som beskriver vad personen vill prata om. Skriv även något om orsaken till att det inte går att betala som vanligt och varför existentiell vägledning skulle vara bra. Skicka anmälan till: susanna@existensis.se.

Jag förbehåller mig rätten att välja. Urvalet sker utifrån den jag tycker har störst behov och som verkar uppriktig med sin situation. Det här är något jag gör pro bono, d v s helt utan ersättning, därför behöver processen vara enkel.

Vill du stötta möjligheten för de som behöver att få kostnadsfri existentiell vägledning kan du donera valfritt belopp till min Swish 123 403 3007.

Foto: Neil Thomas/Unsplash

Lämna ett svar