UA-145057765-1 Existentiell vägledning – EXISTENSIS

Existentiell vägledning

Är det något som skaver i ditt liv? Upplever du sorg efter en förlust? Eller vet du inte riktigt varför du inte mår helt bra? Existentiell vägledning eller skuggarbete hjälper dig att få större klarhet och en väg vidare.

Samtalen kan genomföras i mitt samtalsrum i Uppsala eller online via Zoom. Boka gärna ett prova på-samtal online på 25 minuter om du vill ta se om samtalsformen och jag passar dig.

Existentiell vägledning vilar på ett förhållningssätt som möter varje människa just där hon befinner sig. Om det är relevant kan vi hitta stöd i vad den existentella filosofin och psykologin tänker om liknande situationer. Tilltron är stark till att du har de flesta svaren inom dig. Samtalen är därför inte rådgivning, utan ett stöd dig att förstå vad som pågår och att hitta din väg vidare. Läs mer om existentiell vägledning här>>.

Vill du påbörja det som kallas skuggarbete och lära känna dig själv på djupet, kan du boka de samtalen på samma sätt. Läs mer om skuggarbete här >>.

E-post susanna@existensis.se eller ring 0708-330124. Vill du boka samtal på en gång kan du göra det här via mitt bokningssystem EasyPractice.

Lämna ett svar